Ogled prispevka

10. Portorož Open

Sreda, 20. julij 2016 10:57:49 - Šah v Sloveniji

• 10. JUBILEJNI MEDNARODNI ŠAHOVSKI TURNIR - PORTOROŽ 2016
Le še nekaj dni nas loči od jubilejnega portoroškega opna (23. - 30. julij). Prijavljenih je skoraj 150 igralcev iz 16 držav, med njimi 7 velemojstrov. Prostih mest za prijave je še 10.

V soboto se na slovenskih cestah pričakuje zelo gost promet, zato svetujemo čimprejšnji odhod od doma. Če obtičite v prometu, vas prosimo, da nas pokličete, da vas ohranimo na seznamu udeležencev. Čimprej nas pokličite tudi v primeru, če ste na open prijavljeni, pa ste se odločili za neudeležbo. Iskrena hvala!

Še informacija glede parkiranja. Za udeležence opna je brezplačno parkiranje na parkirišču nad Grand hotelom Bernardin. Pred vsakokratnim odhodom s parkirišča na recepciji hotela zaprosite za parkirno kartico (za dvig zapornice) in povejte, da ste udeleženec šahovskega turnirja.

Kontaktni podatki so na voljo na Šahovskem utripu sahpiran.si ali na ...spletni strani turnirja. Spisek najavljenih tekmovalcev na Chess-results.

Ocena:   Ogledov: 2652  Dodal:Urednik

  5 najvišja ocena!

Vaša mnenja:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
*Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!