Ogled prispevka

Občni zbor ŽŠK Maribor

Sreda, 05. april 2017 10:12:46 - Novice

Občni zbor kluba ŽŠK Maribor

V sredo, 5.4.2017 bo ob 18.00 uri v prostorih kluba v Verstovškovi 3 v Mariboru

Redni letni občni zbor

Občni zbor bo tudi programsko - volilni. Na občnem zboru bodo izbrali novo vodstvo kluba - upravni in nadzorni odbor, in nekaj strokovnih komisij.

Čaka nas pestro obdobje - že letos proslavljamo 90-ti rojstni dan, osrednja prireditev na to temo bo jubilejni, 20. Pirčev memorial (24.6. - 2.7., prizorišče Kadetnica), s kupom vzporednih prireditev (mladinski turnir za FIDE rating, poletna šola, "šahovska klinika" ...). že zdaj si rezervirajte termin - prvi teden po koncu pouka, saj bo v teh dnevih vsak našel kaj zase.

Sicer pa bo klub nadaljeval svoje delovanje v nekaj smereh, s poudarkom na delu z mladimi (šole, turnirji) ter uspešnimi nastopi v ekipnih tekmovanjih. Smo vendarle klub - legenda, z osemnajstimi naslovi državnih prvakov tudi daleč najuspešnejši v državi.

V novem štiriletnem obdobju se bomo skušali predvsem dodatno finančno stabilizirati, urediti klubske prostore in opremo, naša prva večja naloga pa je povezana z medijsko prepoznavnostjo. Tudi zato smo v ožjo vodstveno ekipo povabili gospod Lazarevića, strokovnjaka za medije, ki nam bo s svojo energijo in bogatimi izkušnjami zagotovo znal pomagati.

Za konec: za nami je eno najuspešnejših štiriletnih obdobij v klubski zgodovini. Tekmovalni uspehi, predvsem ekipni, so velikanski, osvojili smo tudi številne kolajne med posamezniki. Sodimo med najuspešnejše športne kolektive v Mariboru.

Dosedanje vodstvo je imelo težko nalogo. Na prvem mestu je bila finančna in organizacijska stabilizacija - ponosno lahko zatrdimo, da nam je uspelo.

Novemu vodstvu predajamo odlično organiziran, finančno stabilen klub. Ni bilo vedno lahko, včasih je bilo treba porezati kakšen strošek, a načeloma je klub nedvomno izpolnil svoje poslanstvo. Posebej ponosni smo na mlade.

Šahovske šole, Štajerska kadetska liga, ki postaja eno najbolj prepoznavnih slovenskih tekmovanj. Obujeni Pirčev memorial. Verjetno dovolj za ekipo, ki se z vodenjem kluba ukvarja ljubiteljsko in v prostem času. Zato je prav, da se odhajajočemu predsedniku, gospodu Mateju Tomažinu zahvalimo, kot se spodobi - z enim velikim klubskim aplavzom in velikim hvala, ter ga povabimo, da ostane naš prijatelj in podpornik še v prihodnje.

Je v vabilu zapisal tajnik kluba Georg Mohr.

Vabljeni v čim večjem številu. Pripravite svoje predloge in zamisli, kritike in pohvale.

Mimogrede naj še ponovimo: člani občnega zbora z glasovalno pravico so vsi člani, ki so poravnali članarino za leto 2017. Če tega morda še niste storili, bo to mogoče tudi pred občnim zborom, neposredno pri g. Buzetiju.

Ocena:   Ogledov: 1479  Dodal:Urednik

  5 najvišja ocena!

Vaša mnenja:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
*Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!