Ogled prispevka

Slavko Vizovišek predsednik ŽŠK

Sobota, 08. april 2017 11:44:33 - Mariborski šah


V sredo, 5.4.2017 je v prostorih kluba potekal redni letni občni zbor. Občni zbor je bil tudi programsko - volilni. Po pregledu preteklega dela kluba in finančnega poslovanja so izbrali novo vodstvo kluba - upravni in nadzorni odbor, in nekaj strokovnih komisij.


Za predsednika kluba je bil izvoljen dolgoletni član kluba Slavko Vizovišek, za podpredsednika so izvolili Georga Mohra, tajniške posle pa bo prevzel Jernej Buzeti. Nadzorni svet bo vodil Branko Vadlja. Dosedanjemu predsedniku kluba gospodu Mateju Tomažinu so se zahvalili, kot se spodobi - z enim velikim klubskim aplavzom in velikim hvala, ter ga povabili, da ostane klubski prijatelj in podpornik še v prihodnje.

Po besedah dosedanjega tajnika kluba Georga Mohra: "Delovanje kluba čaka pestro obdobje - saj letos proslavljamo 90-ti rojstni dan (1927 - 2017), osrednja prireditev na to temo bo jubilejni, 20. Pirčev memorial (24.6. - 2.7., prizorišče Kadetnica), s kupom vzporednih prireditev - mladinski turnir za FIDE rating, poletna šola, "šahovska klinika" in še kaj. Pestro bo. V novem štiriletnem obdobju se bomo skušali predvsem dodatno finančno stabilizirati, urediti klubske prostore in opremo, naša prva večja naloga pa je povezana z medijsko prepoznavnostjo. Tudi zato smo v ožjo vodstveno ekipo povabili gospod Lazarevića, strokovnjaka za medije, ki nam bo s svojo energijo in bogatimi izkušnjami zagotovo znal pomagati. Novemu vodstvu predajamo odlično organiziran, finančno stabilen klub. Ni bilo vedno lahko, včasih je bilo treba porezati kakšen strošek, a načeloma je klub nedvomno izpolnil svoje poslanstvo. Posebej ponosni smo na mlade."

Ocena:   Ogledov: 2593  Dodal:Urednik

  5 najvišja ocena!

Vaša mnenja:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
*Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!