Ogled prispevka

Ekipna liga Maribora 2016 - 3. in 4. kolo

Sreda, 25. november 2015 11:47:20 - Mariborski šah
Dvoboj Ekipe CŠD : Adriatic, na prvi deski FM Kokol Peter proti IM Zupe Miran.

V prostorih gostilne Tabor se nadaljuje tekmovanje - Ekipna liga Maribor 2015/2016. V ligi sodeluje enajst ekip, ki se bodo med seboj pomerile po dvokrožnem Bergerjevem sistemu s časom 30 minut razmišljanja po igralcu. V torek, 24.11. so odigrali tretje in četrto kolo.Dvoboj Ekipa ŠK Gambit : Gostilna Tabor, na prvi deski MK Milan Kirbiš proti GM Adian Mihalščišin.

Trenutno vodi z minimalnim rezultatom ekipa CŠD Maribor pred ekipo Adriatic Slovenica. Tabela seveda ni realna saj so nekatere ekipe že bile proste in imajo dvoboj manj. Med te ekipe spada npr. Gostilna Tabor, ki ima letos zelo velike ambicije, vendar je vse odvisno od tega koliko časa za ekipo si bo vzela njihova prva deska GM Adrian Mihalščišin.Prvenstvo se bo nadaljevalo naslednji torek s 5. in 6. kolom v katerem bodo ponovno zanimivi dvoboji v 5. kolu med Adriatic Slovenico in Telekomom in v 6. kolu med Gostilno Tabor in Adriatic Slovenico.

Vrstni red po 4. kolu

1. CŠD Maribor            12,5
2. Adriatic Slovenica 12,0
3. Telekom SLO Maribor 11,5
4. Gambit Maribor 8,5
5. Sokol 8,0
6. ŠK Branik 2 AS 8,0
7. Gostilna Tabor 7,5


Rezultati turnirja na ŠZS: ...klikni za ogled

Ocena:   Ogledov: 3484  Dodal:Urednik

  5 najvišja ocena!

Vaša mnenja:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
*Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!