Ogled prispevka

7. London Chess Classic - Anglija

Ponedeljek, 07. december 2015 10:58:45 - Svet in šah7. London Chess Classic - Anglija je najpomembnejši angleški šahovski dogodek, ki bo potekal na tradicionalnem prizorišču Kensington Olympia od petka, 4. decembra do nedelje, 13. decembra. Letos je kot glavni dogodek devet krožni berger super turnir, ki bo tudi zaključek - vrhunec turnirjev "2015 Grand Chess Tour". Grand Chess Tour je bil ustanovljen kot partnerstvo med šahovskim klubom Scholastic Center Saint Louis, ki v fazah Sinquefield pokala in Tower AS, ki ga organizirata Norway Chess 2015 and Chess Promotions Ltd, lastniki pravic London Chess Classic.

Devet igralcev, ki tekmujejo v vseh treh Grand Chess Tour turnirjih so: Magnus Carlsen, Fabiano Caruana, Hikaru Nakamura, Veselin Topalov, Alexander Grischuk, Vishy Anand, Anish Giri, Maxime Vachier-Lagrave in Levon Aronian.

Organizatorji "London Chess Classic" so izbrali Michael Adamsa kot desetega igralca. To pomeni, da bo LCC najmočnejši dogodek, ki je doslej potekal v Veliki Britaniji.
*Opomba:Trenutno ni podatka za ELO rating v PGN zapisu partij!

Več na povezavi: London Chess Classic

Ocena:   Ogledov: 2342  Dodal:Urednik

  5 najvišja ocena!

Vaša mnenja:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
*Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!